Kölni Karnevál és a szexuális zaklatás

0
320

RE-AKCIÓ – Kölni Karnevál és a szexuális zaklatás

Borzasztóan érdekes, ahogy a magyar sajtó egy része alternatív valóságot épít a most futó kölni karnevál kapcsán. Az teljesen érthető, hogy az újévi csőcselék randalírozása után mind a hatóságok, mind a média szorosan követi az eseményeket, és az akkori tömeges rablás és szexuális molesztálás tematizálja az evvel kapcsolatos híreket, sőt a nagyon is valós terrorveszély is sokakat tölt el aggodalommal. Az már viszont kevésbé van rendben, hogy a Magyar Időktől kezdve a Blikken át számos médium szinte kéjesen számol be a kölni fesztiválon történő bűncselekményekről, köztük a szexuális jellegű zaklatásokról, az ilyen bűncselekményeket automatikusan a migránsoknak tulajdonítva, ugyanakkor kényesen kerüli konkrét bűncselekmények említését.

http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/tomegevel-zaklatjak-a-noket-a-kolni-karnevalon-a-migransok-nemi-eroszak-is-tortent/4y42dt1

http://magyaridok.hu/kulfold/elsorangu-munkat-vegzett-rendorseg-kolni-karneval-elso-napjan-356749/

Ilyenkor csak azon tűnődik el az ember, hogy a cikkeket készítő tollnokok, vajh, tényleg elhiszik azt a valóságot, amit cikkeikben közvetítenek, és tényleg meggyőzik magukat arról, hogy pl. a mellékelt videón, a riporternőt zaklató “tesztoszterontól duzzadó fiatalok” (értsd: primitív csőcselék), és az alábbi képeken szereplő letartóztatott személyek pakisztáni vagy éppen marokkói származásúak lennének, vagy csak van az pénz, amiért az ember haja korpásodik.

http://ichef.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/180A7/production/_88117489_511a5d9e-8f75-45c9-b86e-d67b4a221130.jpg

http://ichef.bbci.co.uk/news/976/cpsprodpb/1703F/production/_88117249_img_0547.jpg

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here